perjantai 18. maaliskuuta 2011

Palautetta blogioppaasta

Laitoin juuri Twittern kautta vielä jakoon oppaan palautekyselyn linkin, koska nyt tuo rakenne alkaa olla oppaassa ok ja sitä on varmaan helpompi lukea. Yksi vastaaja on vastannutkin jo kyselyyn, kokoan tähän tärkeimmät hänen vastauksistaan (vastaaja oli ns. itseopetellut bloggaaja, peruskäyttäjä joka uskaltaa kokeilla itse):

- "Itse mietin, että nostaisin julkinen blogi/salattu blogi asiaa harkinnan kohdalla aiemmaksi, itselle se oli aikanaan erittäin tärkeä asia. Ehkä jäi silmien väliin se, että itseasiassa julkisuusasteita on useampiakin; listoilla näkyvä, niillä näkymätön, kirjautumisen vaativa ja sellainen, joka on luettavissa vaan kutsuttaessa."

- "Teksti riittävän ymmärrettävää."

- Hakusanastoa voisi kehittää siten, että siellä voisi klikata sanoja ja saada tekstikohdat suoraan sitä kautta näkyviin.

- "Vaikutti luotettavalta, ja sisälsi uutta tietoa, toki myös itsestäänselvyyksiä, vaan minä olen bloggaaja ja seuraan aktiiivisesti useampaa, joten voi olla aloittelijoiden kannalta olennaista. Tietoturvaa esim. kuvien kohdalla korostaisin, sillä ainakin oman kokemukseni mukaan nuorille kuvien "ikuisuus" netissä on "arvoitus". Toinen etiketti jota voisi kommentoinnin lisäksi korostaa, on se kirjoittamisen hyvä maku, eli nettimateriaalistaan on lakiopillisesti vastuussa... (voi olla että jäi silmien väliin)"

Eli tältä pohjalta voi vielä tehdä parannuksia ken ehtii!

Joanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti