torstai 24. helmikuuta 2011

Blogioppaan työstämisen viimeisen verkkotapaamisen ja päätöstapaamisen ajankohdat

Pari tiedotusasiaa:

Verkkopalaveria blogioppana kirjoittamiseen ei ilmeisesti koe tarvitsevansa tai pääse osallistumaan ehdotettuina ajankohtina kuin yksi työryhmämme jäsen. Voidaan kyllä sopia että järjestetään sessio Connect Prossa ensi tiistaina 1.3. klo 11:00-12:00 - mukaan saa tulla kuka kokee yhteistsemppausta tarvitsevansa tai saa paremmin järjestettyä aikaa kirjoittamiselle kalenteriinsa ennalta yhdessä sovittuna ajankohtana. Käytetään koko aika kirjoittamistyöhön, mahdollisuus kysellä askarruttavista asioista toki etäyhteyden ollessa auki.

Päätöstapaamistakin koetettiin aikatauluttaa, mutta siellä on vain muutama käynyt merkitsemässä itselleen sopivat ajat. Ehtisittekö käydä vielä huomiseen perjantaihin 25.2. klo 15:00 mennessä merkitsemässä itsellenne sopivat ajankohdat Doodlessa! Maanantai 14.3. näyttää sopivimmalta ajankohdalta toistaiseksi, tarkoitus siis on ko. päivänä aloittaa työskentely Tampereella aamulla klo 9:00 ja lopetellaan viimeistään klo 15:30.

Laittelen kohta koosteen viime viikon verkkopalaverista 17.2. tiedoksi niillekin teistä, jotka ette olleet paikalla ja muistutukseksi paikalla olleille tärkeistä asioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti